El Blog de la Parafarmàcia Castelldefels

Consells per aprimar-se

By: | Tags: | Comments: 0 | maig 21st, 2017

Arriba l’estiu, el bon temps i ens ve de gust treure’ns la roba d’hivern. Creus que ha estat un hivern ple de festes, celebracions, banquets i sopars de gala … i et ve de gust aprimar-te? Et proposem algunes pautes per a fer-ho de forma saludable i ajudar-te a baixar aquests ‘quilets de més’.

  1. Augmenta la teva ingesta de fruites i verdures: Les fruites i les verdures són riques en fibra, la qual és indispensable per a regular el nivell de colesterol en sang i afavorir el trànsit intestinal. La ‘fibra’ no és més que una llarga cadena de carbohidrats que actua com una xarxa en el cos, capturant el que el cos humà no necessita.
  2. Practica esport. Us recomanem fer dos tipus d’esport: L’esport cardiovascular (córrer, caminar o simplement ballar) ajuda a l’eliminació de greix. L’esport de força, contribueix a augmentar la massa muscular, i és llavors quan augmentes l’energia basal dels teus músculs, de manera que augmenta l’energia que es crema estant en repòs.
  3. Beure aigua. L’aigua ni aprima ni engreixa. Però sí que pot contribuir al manteniment de pes saludable si a l’hora de beure escollim aigua, que conté zero calories, en comptes de begudes refrescants ensucrades. També afecta a la sacietat i a la digestió.
  4. Crema anticel.lulítica i massatges per mobilitzar el greix més difícil. Aplicar-la a diari, sobretot en cartutxeres, panxa i part posterior dels braços pot ser de gran ajuda.

A la Parafarmàcia Castelldefels trobaràs totes les solucions al teu abast, des d’un servei de nutricionista, qui analitzés el teu metabolisme i et guiarà en la teva dieta setmanalment, fins el millor en cremes anticel·lulítiques actuals, com les de Elancyl (Ara amb un 40% de descompte en la segona unitat).