El Blog de la Parafarmàcia Castelldefels

Cura del cabell

By: | Tags: | Comments: 0 | juny 12th, 2017

El cabell  a l’estiu se’n ressent molt i es fa molt malbé. El sol, la sal, el clor, alteren les fibres de queratina que formen el cabell, fa que les escames s’obrin i perdin aigua i lípids, de manera que té un aspecte rugós, sense brillantor, sense volum i és molt més fràgil. És per això que és quan n’hem de tenir més cura.

El color  també se’n veu afectat, el sol oxida i forma radicals lliures de manera que fa que les puntes es trenquin i la melanina s’aclareixi.

La picor també és una de les alteracions més freqüents de l’estiu, per l’aigua de mar, la piscina irriten el cuir cabellut.

Bàlsams: productes acondicionadors, per posar després del xampú.

-MANGO: Desenreda i hidrata

-DÀTIL: desenreda, nodreix i repara el cabell més castigat

-CAMOMILA :Desenreda, nodreix i dóna brillantor al s cabells rossos

-GRANADA: Desenreda, fixa el color y dóna brillantor.

– PEONIA: calma de forma duradora la sensació de irritació  i incomoditat..

Mascaretes: productes que s’han de deixar 5 minuts per a que actuïn amb profunditat

-MANGO :per cabell sec, nodreix, dóna suavitat i flexibilitat

-DÀTIL:per cabell fet malbé, revitalitza, dóna resistència i brillantor

-MAGNOLIA: dóna lluminositat per a cabells apagats

Crema de dia: cremes que es poden aplicar tant amb el cabell sec com humit, de mitjos a puntes i no s’esbandeix. Donen flexibilitat, brillantor, reparen…al moment. Cada una de la gama segons el cabell, sec, fet malbé, etc. La de GRANADA porta protecció UV, la de PAPIRO, allisa les fibres de manera instantània, evitant l’encrespat.

A la Parafarmàcia Castelldefels trobaràs totes les solucions al teu abast, des dels bàlsams reparadors fins a cremes de protecció UV per al cabell, passant pel sèrum, especial per al cuir cabellut més sensible i irritat. Els laboratoris Klorane tenen consciència del que pot aportar la naturalesa i aprofiten els principis actius de les plantes per a formular tota la seva gamma de productes.

klorane