Serveis

A continuació podeu veure els serveis que us oferim actualment, però cada dia treballem i innovem per millorar i ampliar el ventall de possibilitats per tenir cura de la vostra salut.

Consell farmacèutic

El vostre benestar és la nostra màxima prioritat, és per això que volem donar-te el millor servei en quant a salut. La nostra farmacèutica resoldrà tots els dubtes que pugueu tenir de la vostra medicació habitual. També pel que fa interaccions amb altres medicaments o aliments.

farmaceutico
l2

Nutrición , micronutrición y dietética.

Una alimentació equilibrada, la pràctica habitual d’exercici físic i un estil de vida saludable en general tenen un paper fonamental a l’hora de mantenir una bona salut, tant a nivell físic com a nivell psicològic.
A la Parafarmàcia Castelldefels, com a professionals de la salut, comptem amb una diplomada en dietètica i nutrició per a oferir-vos un servei d’assessorament especialitzat en dietètica i nutrició, a fi que pugueu mantenir o millorar el vostre estat de salut.

fitoterapia

Fitoteràpia

Les plantes medicinals, cada vegada més, es converteixen en els nostres aliats a l’hora de millorar algunes patologies. Són molts els beneficis que aquestes ens ofereixen, però cal vetllar per l’eficàcia i la seguretat en la seva recomanació, però això us oferim un personal qualificat.

Regals personalitzats

Regala salut i benestar! T’ajudem a preparar el regal més saludable per als que més estimes. Diga’ns el teu pressupost, per a qui és el regal i nosaltres ens encarreguem de tota la resta! Per a totes les canastretes de recent nascuts hi adjuntem un obsequi de la nostra part.

regalsv2
como-saber-embarazada

Assessorament en l’embaràs

Enhorabona! Comença una etapa plena de canvis i novetats. És per això que a la Parafarmàcia Castelldefels volem estar al teu costat i ajudar-te a resoldre tots els dubtes que et puguin sorgir. Vine a donar-nos la bona notícia i et farem un petit obsequi!

Mesura de la pressió arterial

A la Parafarmàcia Castelldefels fem un control de la teva pressió arterial, en només 5 minuts et facilitem la teva mesura, i te la donem apuntada per a que puguis fer-ne un seguiment.

heart

Flors de Bach

Edward Bach, metge nascut a Anglaterra l’any 1886, va constatar que les emocions influïen decisivament en l’estat físic i mental. Afirmava que “si ànima, cos i ment són en harmonia, res no ens pot afectar”. A la Parafarmàcia Castelldefels us oferim un servei d’assessorament especialitzat en teràpia floral per tal que pugueu conèixer quines són les flors més adients per al vostre estat de salut.

Aromateràpia

L’aromateràpia científica es basa en la utilització dels olis essencials en la prevenció i millora de diverses patologies. Es recolza en la relació que hi ha entre les molècules aromàtiques presents als olis essencials i les seves accions terapèutiques.

És per això que a la Parafarmàcia Castelldefels us aconsellem l’oli essencial que més s’adeqüi a les vostres necessitats, tant en adults com en infants i nadons. Són molt útils en la prevenció dels refredats, l’augment de les defenses, la millora dels còlics del lactant, la inducció del son, els dolors musculars entre d’altres.

Educació sanitària

Ens encanta la nostra feina, i ens encanta compartir els coneixements amb tots vosaltres. Una informació propera i de qualitat ajuda a millorar la salut i prevenir problemes futurs. És per això que sovint organitzem xerrades, tertútiles i ateliers. Estigueu atents a la pàgina web i a les xarxes socials!